THANK YOU FOR VISITING OUR BLOG

Saturday, July 24, 2010

JUAL KELINCI, FUZZY LOP, JANTAN, 11 BULAN








UNTUK HARGA SILAHKAN HUBUNGI 0858 6310 3761 (KANG THIAS)

1 comment:

  1. damang lur ? jualan kalenci ayeuna ? alus pisan atuh, kade aspukeun kana SPT taun hareup nyak ? wkwkwkwkw.......

    ReplyDelete